Τρόπος αποστολής εμπορευμάτων και έξοδα μεταφοράς
Αποστoλές πραγματοποιούμε σε όλη την Ελλάδα με την μεταφορική εταιρεία DOOR TO DOOR (courier των ΕΛ. ΤΑ.) είτε αντικαταβολή, εφόσον επιθυμείτε να πληρώσετε με την παραλαβή των εμπορευμάτων, είτε ελεύθερα με οποιαδήποτε courier επιλέξετε εφόσον προκαταβάλετε το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας. Σε περίπτωση που επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή υπάρχει χρέωση 3,00€ ανεξαρτήτως τόπου προορισμού.

Η χρέωση των μεταφορικών για αποστολές έως 2Kg είναι 3,20€ εντός Ν.Αττικής και 4,60€ εκτός Ν. Αττικής. Για μεγαλύτερα δέματα η επιβάρυνση είναι 1,60€ για κάθε επιπλέον κιλό. Στις ανωτέρω χρεώσεις δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.

 Για αποστολές εκτός Ελλάδας δεν ισχύει το παραπάνω τιμολόγιο και τα έξοδα υπολογίζονται αυτόματα κατά την διαδικασία παραγγελίας του προϊόντος, ανάλογα με τον προορισμό, κατά το τελικό στάδιο της παραγγελίας σας.

 Για ογκώδη ή πολύ βαριά δέματα υπάρχει η δυνατότητα αποστολής και με Μεταφορική Εταιρία. Παραλαβή γίνεται στο τοπικό γραφείο της μεταφορικής στην περιοχή σας ή και στο χώρο σας κατόπιν συνεννόησης με την μεταφορική εταιρεία. 

Στην περίπτωση αυτή επίσης δεν γίνονται δεκτές Αντικαταβολές. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον παραλήπτη, πληρώνονται στην μεταφορική εταιρεία κατά την παραλαβή του προϊόντος και εξαρτώνται από τον όγκο και το βάρος του δέματος καθώς και τον εκάστοτε τιμοκατάλογο της Μεταφορικής εταιρείας. 
Σε κάθε περίπτωση ενημερώνεστε αναλυτικά για το κόστος των μεταφορικών πριν την εκτέλεση της παραγγελίας σας.

 Όλα τα προϊόντα συσκευάζονται σχολαστικά έτσι ώστε να μεταφέρονται χωρίς κίνδυνο και ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη.